Serveis

T'oferim tot això

Accessibilitat i Usabilitat

Webs per a tothom

La navegació per una web ha de ser fàcil d'utilitzar per a tothom. La usabilitat és vital per a què l'usuari s'hi senti còmode i entengui ràpidament el missatge que es transmet.

A més, igual que el disseny d'un edifici, la web ha de ser accessible, és a dir, adaptada a qualsevol persona i a l'abast de tothom.

Complint aquestes dues premisses també aconseguim:

  • Un bon posicionament (SEO) de la web als cercadors.
  • Una correcta visualització en qualsevol navegador modern (desenvolupament cross-browser).
  • Pàgines web fàcils de mantenir i independents del seu primer creador.

Com s'aconsegueix això?

La clau està en l'ús dels estàndards web en la programació, és a dir, portar a terme una sèrie d'especificacions que aconsellen bones pràctiques comuns a l'hora de fer les coses. D'aquesta manera tots parlem el mateix idioma i ens podem entendre.

La Marciana treballa amb les darreres especificacions en marxa: HTML5 i CSS3, amb les quals obtenim una web semàntica i al dia amb els canvis a internet.

Pel que fa a l'accessibilitat, gràcies a les recomanacions del WAI i del sentit comú optem per crear webs per a tothom.

Dispositius mòbils

Web adaptativa

Visualització correcta de la web en un telèfon mòbil o des de qualsevol altre dispositiu (PDA, tablets...) Una web ha d'estar programada per a què actuï de forma intel·ligent, adaptant el seu disseny al dispositiu que l'usuari té a mà i no forçant a l'usuari a que sigui ell el que s'adapti al disseny.

Com s'aconsegueix això?

  • Disseny fluid: L'amplada d'una web ha de ser fluïda per a que s'adapti a qualsevol resolució de pantalla.
  • Imatges flexibles: Fer que les imatges de la web es facin més grans o més petites segons l'amplada disponible.
  • CSS3 media querys: La recent tecnologia on recau la intel·ligència de la web: adaptar el disseny en funció del dispositiu que el consulta.

Web original

Oferim un disseny web professional, elegant i original. La Marciana és també creativa, volem que la web parli per sí mateixa i transmeti confiança. Apostem per un disseny atractiu i adaptat a les necessitats del client, tenint en compte la lògica, la llegibilitat i la comprensió del contingut.

Com s'aconsegueix això?

  • Graelles de disseny: el contingut de la web es disposa dins d'un sistema de graelles dissenyat per a què tots els elements respirin en el seu propi espai, atorgant així la coherència i la predictibilitat necessàries de qualsevol sistema d'informació. Un esquema de disseny aplicat de manera endreçada augmentarà la confiança dels lectors a la web.
  • Coneixement del color i les seves composicions visuals.
  • Ús correcte de les tipografies i de les seves dimensions per tal de complir amb l'exigència de la llegibilitat.